Over ons

Monumenta Graveniers is de totaalontzorger op het gebied van begraafplaatsen. Sinds de oprichting in 1997 verleent Monumenta Graveniers diensten voor begraafplaatsen, voor zowel beheerders als particulieren. Het dienstenpakket heeft zich in de loop der jaren fors uitgebreid. Naast het reinigen en onderhoud van monumenten draaien we onze hand ook niet om voor het herstellen van schade, ruimen van graven of het onderhouden van groen. Ons dienstenpakket is zo uitgebreid als u wenst. Wij vertellen u er hier graag meer over. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Kwaliteit voorop

Monumenta Graveniers streeft naar kwaliteit. Het lidmaatschap van de BVOB (Branche Vereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer) bevestigt dit. Kwaliteit, efficiëntie en toepasbare kennis, gekoppeld aan ruime ervaring zijn eisen waaraan de BVOB-leden voldoen. Er wordt gewerkt volgens een uitgebreid pakket van kwaliteitseisen die zijn beschreven in het BVOB kwaliteitshandboek. Het biedt u onder andere de garantie dat het delven en ruimen van graven op een correcte en ethische manier wordt uitgevoerd.

 

Laat een Quickscan uitvoeren

Waar gaat het goed, waar kan het beter? Met de Quickscan van Monumenta graveniers weet u als begraafplaatsbeheerder binnen no-time waar het goed gaat en waar het beter kan. Met de Quickscan nemen wij de boven- en ondergrondse werkwijze onder de loep, kijken we naar het onderhoud van monumenten en groen en proberen we toekomstige calamiteiten en fouten te voorkomen. Ook het administratief proces wordt meegenomen in de Quickscan. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Administratieve ontzorging

Naast de uitvoerende werkzaamheden kunnen wij voor u ook de administratie verzorgen, zoals de uitgifte van grafrechten of verlengingen. Ook de contacten met uitvaartverzorgers behoort tot de mogelijkheden. U kunt 24/7 bij ons aankloppen. Alles is bespreekbaar!

 

    

Lees meer over ons uitgebreide

dienstenpakket in onze brochure

 

 

 

 

 

 • 5
 • 8
 • o 003

Neem contact met ons op

 • Bezoekadres
  Meenteweg 10
  9625 TD, Overschild

  T 06 - 50 85 83 90
 • E-mail
  mail onsThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.